Werkplaats

Iveco onderhoud

Cornelis voor u!

Cornelis Bedrijfsauto’s wil opdrachtgevers vooruit helpen. Dat doen we door hen te ondersteunen tijdens het aankoopproces van de juiste bedrijfswagen. We adviseren, informeren en begeleiden. Over het best passende voertuig, maar ook over de meest geschikte financieringsvorm.

Vanzelfsprekend blijft het daar niet bij. Minstens zo belangrijk is de service in het after sales traject. Uw bedrijfswagens zijn tenslotte onmisbaar. Ongeplande stilstand ziet u onherroepelijk terug in uw bedrijfsresultaten. En dus laten we, net als u, niets aan het toeval over. Vandaar dat we u een hoogwaardig service- en dienstenpakket bieden.

Hiernaast ziet u een globaal overzicht van de mogelijkheden.

Diensten

  • Reparatie & Onderhoud

  • AKP

  • IVECO Elements

  • Modificatie

  • Verkoop

  • Financieringen

Ask Tom

APK

Een groot aantal bedrijfswagenmonteurs bij Cornelis Bedrijfsauto’s is opgeleid in specifieke vakgebieden en is gediplomeerd om bepaalde keuringsregimes en procedures uit te voeren aan bedrijfswagens:

IVECO ELEMENTS

Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft  Iveco Elements in het leven geroepen: een breed gamma aan serviceprogramma’s, Elements biedt een zeer gespecialiseerde en hoogwaardige onderhoudsservice, ontwikkeld om de levensduur van elk voertuig in elke omstandigheid te optimaliseren.

Modificatie

Een bedrijfswagen is in 99% van alle gevallen maatwerk. Cornelis Bedrijfsauto’s neemt in deze een duidelijke afstand van haar collega’s in de markt. Cornelis Bedrijsauto’s kan alles in één hand houden voor wat betreft techniek.

Reparatie & onderhoud

Op het moment dat uw bedrijfswagen in één van de werkplaatsen van Cornelis Bedrijfsauto’s staat wordt getracht u een zo breed mogelijk servicepakket te bieden. Denk aan getrokken materieel, laadkranen, afzetsystemen, laadkleppen en kipinstallaties. U kunt alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in één keer laten uitvoeren en op één adres.

Verkoop

De aanschaf van een bedrijfswagen vraagt om weloverwogen keuzes. Om maatwerk. Alles moet kloppen. Tot in de kleinste details. Net als u gaan ook onze ervaren verkoopadviseurs nooit over één nacht ijs. Vooraf verdiepen ze zich grondig in uw specifieke vraag en bedrijfssituatie. Als basis voor een gedegen advies en optimale ondersteuning bij de keuze van de juiste bedrijfswagen.

Financieringen

De financiering van een bedrijfswagen is maatwerk. Tal van uitgangspunten en financieringsvormen maken het noodzakelijk een goede afweging te maken met betrekking tot welke elementen meegenomen dienen te worden bij bedrijfswagen financiering. Daarnaast dient er een vergelijk te worden gemaakt tussen aanbiedingen van reguliere financiële kredietverstrekkers (banken), onafhankelijke leasemaatschappijen en merkgelieerde leasemaatschappijen.

Onze merken

Back to top