Nieuws

De laatste updates

IVECO schakelt op met introductie van nieuwe T-WAY

IVECO vult het IVECO WAY heavy-gamma aan met de nieuwe off-road truck die is ontworpen voor de zwaarste missies in de meest extreme omstandigheden, en die het overneemt van de legendarische TRAKKER.

Hierbij ook even een link naar de nieuwe brochure: https://viewer.ipaper.io/iveco-hq/uk/iveco-t-way/

afbeelding-in-tekst-persbericht-iveco-presenteert-de-nieuwe-t-way.jpg

De nieuwe IVECO T-WAY introduceert een nieuwe HI-TRONIX geautomatiseerde transmissie met functies die speciaal zijn ontwikkeld voor off-road mobiliteit. De nieuwe schijfremmen aan de achterzijde, het zware achterwielophangingssysteem voor tandemassen, het lagere eigen gewicht en een groot aantal functies zoals het HI-TRACTION-systeem, samen met de hoge connectiviteit, digitale diensten en de cabine met hoog comfort dragen bij aan uitstekende efficiëntie en winstgevendheid. IVECO biedt nu een complete, vernieuwde line-up voor off-road missies met de nieuwe IVECO T-WAY en de IVECO X-WAY. 

 

IVECO presenteerde vandaag het nieuwe IVECO T-WAY zware terreinvoertuig aan zijn dealernetwerk en vertegenwoordigers van de internationale vakpers tijdens een digitaal evenement. De IVECO T-WAY  bouwt voort op [...]

IVECO is verheugd over het definitieve besluit van de Duitse
Bondsraad om de vrijstelling van tol te verlengen voor zware
vrachtwagens op aardgas. Alle CNG en/of LNG voertuigen met een
GVW boven de 7,5 ton zijn hierdoor vrijgesteld van tol op de Duitse
snelwegen tot en met 31 december 2023. Transporteurs gaan dus
ook in de komende jaren met een IVECO S-WAY NP en X-WAY NP
‘gratis’ de Duitse wegen op. Daarnaast geeft de verlenging van het
MAUT-voordeel een duidelijk signaal naar alle transporteurs dat de
transitie naar LNG- en bio-LNG-transport niet te stoppen is.

Beurzen en evenementen zijn schaars in deze periode, hoe mooi is het dan als we samen met Radio NL en zanger Rene Karst op tour kunnen gaan!

Volgende week steekt zanger Rene Karst de vrachtwagenchauffeurs een hart onder de riem! Rene Karst, bekend van de IVECO stand tijdens Truckstar 2019 en de feest hits “Liever Te Dik In De Kist” en “Atje Voor De Sfeer” heeft een nieuwe hit met de titel: “Annemarie, ik wil je slaapkamer zien”. Speciaal voor de vrachtwagenchauffeurs heeft hij een aangepaste Truckers-versie gemaakt. “Hé truckchauffeur, ik wil je vrachtwagen zien”.

Samen met het Nederlandstalige radiostation RADIONL gaat Karst in de week van 22 t/m 26 juni een aantal wegrestaurants bezoeken waar chauffeurs langs kunnen komen voor een gratis gehaktbal, een goed gevulde goodiebag en voor een kijkje in hun cabine. RADIONL maakt deze week het programma Op Volle Kracht van presentator Hessel Wijkstra tussen 12.00 – 15.00 uur live vanaf [...]

IVECO winnaar DAKAR

Top prestaties van Petronas Team de Rooy Iveco!

Van de vijf Petronas Team De Rooy Iveco’s die op 2 januari aan de start van de Dakar stonden, belandden er vier in de top 10:
1. Gerard de Rooy
3. Federico Villagra
5. Ton van Genugten
10. Pep Vila
Ales Loprais viel helaas al eerder uit.

De Rooy werd in de cabine van de Iveco Powerstar bijgestaan door navigator Moi Torrallardona en monteur Darek Rodewald. Zij behaalden deze Dakar drie etappezeges en stonden zes etappes aan de leiding in de klassement. Teamgenoot Villagra was één dag leider.

“Een sterk team hebben is cruciaal,” stelde Gerard de Rooy. “Maar het moet ook allemaal goed vallen. Wij hebben als team en individueel constant gepresteerd, weinig geriskeerd, hebben op het juiste moment toegeslagen en we hebben het geluk gehad dat we weinig pech hebben gehad. De enige echte tegenslag die wij hebben gehad is het wegvallen van Ales Loprais.”

Nieuwe EuroCargo

IVECO EUROCARGO

De nieuwe IVECO EUROCARGO nu te bestellen bij Cornelis bedrijfsauto’s. Onze Demo nieuwe EuroCargo is medio november beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact zoeken met de afdeling verkoop 050-5410544.

    Back to top