Nieuws

De laatste updates

IVECO is verheugd over het definitieve besluit van de Duitse
Bondsraad om de vrijstelling van tol te verlengen voor zware
vrachtwagens op aardgas. Alle CNG en/of LNG voertuigen met een
GVW boven de 7,5 ton zijn hierdoor vrijgesteld van tol op de Duitse
snelwegen tot en met 31 december 2023. Transporteurs gaan dus
ook in de komende jaren met een IVECO S-WAY NP en X-WAY NP
‘gratis’ de Duitse wegen op. Daarnaast geeft de verlenging van het
MAUT-voordeel een duidelijk signaal naar alle transporteurs dat de
transitie naar LNG- en bio-LNG-transport niet te stoppen is.

Beurzen en evenementen zijn schaars in deze periode, hoe mooi is het dan als we samen met Radio NL en zanger Rene Karst op tour kunnen gaan!

Volgende week steekt zanger Rene Karst de vrachtwagenchauffeurs een hart onder de riem! Rene Karst, bekend van de IVECO stand tijdens Truckstar 2019 en de feest hits “Liever Te Dik In De Kist” en “Atje Voor De Sfeer” heeft een nieuwe hit met de titel: “Annemarie, ik wil je slaapkamer zien”. Speciaal voor de vrachtwagenchauffeurs heeft hij een aangepaste Truckers-versie gemaakt. “Hé truckchauffeur, ik wil je vrachtwagen zien”.

Samen met het Nederlandstalige radiostation RADIONL gaat Karst in de week van 22 t/m 26 juni een aantal wegrestaurants bezoeken waar chauffeurs langs kunnen komen voor een gratis gehaktbal, een goed gevulde goodiebag en voor een kijkje in hun cabine. RADIONL maakt deze week het programma Op Volle Kracht van presentator Hessel Wijkstra tussen 12.00 – 15.00 uur live vanaf [...]

IVECO GOOD DEAL LENTE 2016! Van 01/04/2016 Tot 31/07/2016

Cornelis Bedrijfsauto’s is uw FIAT PROFESSIONAL dealer voor Friesland. Met onze twee vestigingen in Leeuwarden en Drachten staan wij 24/7 voor u klaar als het gaat om reparatie – en – onderhoud aan uw Fiat bedrijfswagen.

IVECO winnaar DAKAR

Top prestaties van Petronas Team de Rooy Iveco!

Van de vijf Petronas Team De Rooy Iveco’s die op 2 januari aan de start van de Dakar stonden, belandden er vier in de top 10:
1. Gerard de Rooy
3. Federico Villagra
5. Ton van Genugten
10. Pep Vila
Ales Loprais viel helaas al eerder uit.

De Rooy werd in de cabine van de Iveco Powerstar bijgestaan door navigator Moi Torrallardona en monteur Darek Rodewald. Zij behaalden deze Dakar drie etappezeges en stonden zes etappes aan de leiding in de klassement. Teamgenoot Villagra was één dag leider.

“Een sterk team hebben is cruciaal,” stelde Gerard de Rooy. “Maar het moet ook allemaal goed vallen. Wij hebben als team en individueel constant gepresteerd, weinig geriskeerd, hebben op het juiste moment toegeslagen en we hebben het geluk gehad dat we weinig pech hebben gehad. De enige echte tegenslag die wij hebben gehad is het wegvallen van Ales Loprais.”

IVECO Good Deal Wintercampagne 2015-2016

IVECO PARTS Wintercampagne 2015-2016

IVECO Wintercamoange 2015/2016

Nieuwe EuroCargo

IVECO EUROCARGO

De nieuwe IVECO EUROCARGO nu te bestellen bij Cornelis bedrijfsauto’s. Onze Demo nieuwe EuroCargo is medio november beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact zoeken met de afdeling verkoop 050-5410544.

DUAL- FUEL

IVECO DAILY 35S13 DUAL- FUEL demo

Cornelis Bedrijfsauto’s B.V. beschikt nu over de eerste Iveco Daily Dual- Fuel demo auto. Deze Iveco Daily 35S13 2.3 V demo Dual- Fuel auto is nu beschikbaar voor onze klanten om mee te rijden. Het Dual- Fuel systeem spuit aardgas/biogas bij in de dieselmotor waardoor het rendement wordt verhoogt. Naast de brandstof besparing wordt uw Iveco Daily duurzamer en milieuvriendelijker, door 15% minder CO2 uitstoot en 80% minder roetuitstoot zonder verlies van trekkracht en vermogen. Voor het ombouwen van uw Iveco Daily zijn er fiscale regelingen beschikbaar waardoor de investering bijzonder gering is en door de lagere brandstofprijs van CNG snel is terug verdient. Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact zoeken met onze verkoopafdeling. 050-5410544.

Verhuizing Cornelis Bedrijfsauto’s Leeuwarden

Verhuizing Cornelis Bedrijfsauto's Leeuwarden

Geachte relatie,

Op maandag 22 juni 2015 is Cornelis Bedrijfsauto’s B.V. in Leeuwarden gaan verhuizen van de Neptunnusweg 26 naar ons nieuwe pand aan de Nobelweg 15 8912 BJ te Leeuwarden.
Vanaf maandag 29 juni 2015 kunt u voor uw vertrouwde service terecht in ons nieuwe pand aan de Nobelweg. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd (058-2847636).
Wilt u deze adreswijziging in uw adressenbestand invoeren en voortaan bent u welkom in ons nieuwe pand. U zult later dit jaar een officiële uitnodiging ontvangen voor de opening van ons nieuwe pand.

    Back to top