Nieuws

Het laatste nieuws

RADIO NL en IVECO op tour

Beurzen en evenementen zijn schaars in deze periode, hoe mooi is het dan als we samen met Radio NL en zanger Rene Karst op tour kunnen gaan!

Volgende week steekt zanger Rene Karst de vrachtwagenchauffeurs een hart onder de riem! Rene Karst, bekend van de IVECO stand tijdens Truckstar 2019 en de feest hits “Liever Te Dik In De Kist” en “Atje Voor De Sfeer” heeft een nieuwe hit met de titel: “Annemarie, ik wil je slaapkamer zien”. Speciaal voor de vrachtwagenchauffeurs heeft hij een aangepaste Truckers-versie gemaakt. “Hé truckchauffeur, ik wil je vrachtwagen zien”.

Samen met het Nederlandstalige radiostation RADIONL gaat Karst in de week van 22 t/m 26 juni een aantal wegrestaurants bezoeken waar chauffeurs langs kunnen komen voor een gratis gehaktbal, een goed gevulde goodiebag en voor een kijkje in hun cabine. RADIONL maakt deze week het programma Op Volle Kracht van presentator Hessel Wijkstra tussen 12.00 – 15.00 uur live vanaf locatie.

Je kunt niet alleen een gratis gehaktbal komen halen maar ook de nieuwe IVECO S-WAY bekijken.

Verder is Worktrans Uitzendbureau aanwezig met de Podiumtruck en geeft Work Academie je alle informatie over de verplichte Code 95 cursussen, en sluit ook het maandblad Truckstar aan met leuke aanbiedingen.

De locaties zijn als volgt:

  • Maandag 22 juni De Lichtmis, Nieuwleusen
  • Dinsdag 23 juni De Oude Ketting, Boxtel
  • Woensdag 24 juni Wegrestaurant Malden, Heumen
  • Donderdag 25 juni Frans op den Bult, Deurningen
  • Vrijdag 26 juni Mendel, Beekbergen
Back to top