IVECO S-WAY

DRIVE THE NEW WAY

Omschrijving

De IVECO S-WAY biedt een complete transportoplossing die is ontwikkeld om het leven van de chauffeur aan boord te verbeteren en transporteurs in staat te stellen efficiënt, rendabel en duurzaam te ondernemen.

De IVECO S-WAY verhoogt het werk- en leefcomfort van de chauffeur tot een nieuw niveau met een cabine die is ontworpen op basis van zijn behoeften en een ruime en doordacht ingerichte omgeving vol geavanceerde voorzieningen biedt.

Deze nieuwe cabine heeft alles om de favoriete keuze te worden van chauffeurs. Die zullen zich er direct thuis voelen, ook al zijn ze ver van huis.

In een tijd waarin transportondernemers geconfronteerd worden met een steeds hardere concurrentie, onderscheidt de IVECO S-WAY zich met een voortreffelijke brandstofefficiëntie en duurzaamheid, in combinatie met lagere totale voertuigkosten (TCO), geavanceerde technologieën en innovatieve diensten.

De IVECO S-WAY is een 100% connected truck die voorop loopt op het gebied van proactieve en anticiperende ondersteuning. Dankzij zijn geavanceerde connectiviteit-services houden chauffeurs altijd verbinding met hun thuisbasis, de dealer en de specialisten van IVECO, zodat ze er nooit alleen voor staan. Daarnaast biedt IVECO voor de IVECO S-WAY een volledige reeks innovatieve maatwerkdiensten die exact aansluiten op de behoeften van de klant en die zijn ontwikkeld om het voertuig zelf en het hele wagenpark zo efficiënt mogelijk in
te zetten.

De IVECO S-WAY biedt chauffeurs en transporteurs EEN NIEUWE MANIER VAN RIJDEN.

Voor informatie, neem even contact met ons op, of neem een kijkje in onze vooraad.

Vooraad

Contactgegevens

Details

Back to top