IVECO T-Way

IVECO T-Way

IVECO T-Way

IVECO T-Way
IVECO T-WAY
DRIVE THE NEW WAY

 

De IVECO T-WAY is het voertuig dat u zoekt voor de zwaarste opdrachten in de meest extreme omstandigheden. Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan uw eisen te voldoen en al uw verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid te overtreffen. Met de legendarische robuustheid van zijn chassis en componenten is hij gebouwd voor extreme off-road missies met een marktleidend GVW van 40 ton.
Met de HI-TRACTION, geavanceerde engineering en technologische oplossingen, kan men erop vertrouwen dat hij consistent hoge prestaties levert in de meest zware off-road toepassingen en uitdagende omgevingen.

De IVECO T-WAY tilt de ervaring van de bestuurder aan boord naar een nieuw niveau met de nieuwe cabine die rond hun noden werd ontworpen. Hij integreert de meest geavanceerde functies van het nieuwe IVECO WAY-gamma om een uiterst comfortabele en veilige omgeving te bieden. De geavanceerde connectiviteit introduceert [...]

Nieuwe IVECO TRAKKER AD380T45W

voor voor de Wolf Transport te Espel.
    Back to top