IVECO DAILY MY19

THE LIGHT COMMERCIAL VEHICLE THAT WILL CHANGE YOUR BUSINESS PERSPECTIVE

Omschrijving

Opnieuw is de Daily de rest ver vooruit. Inspelend op wat u nodig hebt om uw bedrijf toekomstbestendig te maken, is hij ingrijpend vernieuwd om uw zakelijk perspectief radicaal te veranderen. In een snel veranderende wereld waar automatisering steeds verder om zich heen grijpt, zet de Daily een grote stap vooruit op de weg naar autonoom rijden en intelligente veiligheidsvoorzieningen.

De Daily is ontworpen om uw bedrijf te verduurzamen en een gezond rendement te behalen. Daarnaast is hij ontworpen vanuit het perspectief van de chauffeur; want wie het grootste gedeelte van de dag op de weg doorbrengt, verdient een voertuig dat aan de absolute top staat wat betreft rijeigenschappen en werkomstandigheden aan boord. Gedurende zijn 40-jarig bestaan heeft de cabine van de Daily zich voortdurend verder ontwikkeld tot een eersteklas werkplek. En net als zijn voorgangers biedt ook de nieuwe Daily comfort en rijervaring van een niveau dat tot het hoogste in zijn klasse behoort.

Bovendien open zijn connectiviteit de deur naar een hele nieuwe wereld van diensten die exact zijn afgestemd op uw gebruiksdoelen en uw behoeftes. Daarmee biedt hij u een complete transportoplossing, op maat voor uw bedrijf

Voor informatie, neem even contact met ons op, of neem een kijkje in onze vooraad.

Vooraad

Contactgegevens

Details

No related projects
Back to top