IVECO TRAKKER

IVECO TRAKKER

Omschrijving

Dankzij de nieuwe Trakkers wordt elke taak mogelijk. Een onoverkomelijke hindernis? Yes, they can. Een niet te overtreffen limiet? Yes, they can. Het gamma van de New Trakker van Iveco bezorgt u een beter en functioneler ontwerp waarmee u uw prestaties en betrouwbaarheid kunt verbeteren. De New Trakker werd ontworpen om in alle weersomstandigheden en op ieder soort terrein te werken – van onverharde wegen tot extreme off-road omstandigheden – en dit met maximale veiligheid, comfort en productiviteit. Dankzij de aangeboden features en het uitgebreide gamma varianten is de New Trakker voor iedere opdracht het juiste voertuig

De cabine van de New Trakker werd rond de chauffeur ontworpen. De toonaangevende ergonomie, het comfort, de veiligheid en het infotainment vormen samen een optimale werkomgeving, waardoor de chauffeur uit iedere job een maximale productiviteit haalt.

Er zijn drie cabineversies verkrijgbaaro kort (Hi-Land);
o lang (Hi-Track);
o lang met een hoog dak (Hi-Track).

De zetel van de chauffeur speelt een essentiële rol in de werkomgeving van de chauffeur. In de New Trakker is hij uitgerust met:

o een geïntegreerde hoofdsteun en veiligheidsgordel;
o een instelbare luchtvering en een snel verlaagsysteem;
o een steun die in de hoogte, de hoek en de diepte instelbaar is (met verwarming als optie);
o een instelbare rugleuning met lendensteun.

De New Trakker kan worden goedgekeurd om een tweede bijrijder te vervoeren (drie personen, chauffeur en twee bijrijders, in de cabine).
Zelfs in steengroevevoertuigen is het van essentieel belang om over heel wat opbergruimtes met een grote capaciteit te beschikken, zodat de zaken die de gebruiker nodig heeft, niet vuil worden.
Alle opbergvakken bevinden zich binnen het bereik van de gebruiker en kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten.

Voor informatie, neem even contact met ons op, of neem een kijkje in onze vooraad.

Vooraad

Contactgegevens

Details

  • Lage TCO
  • EURO 6
  • HI- Comfort
  • IVECONNECT
Back to top