Nieuws

Het laatste nieuws

DUAL- FUEL

IVECO DAILY 35S13 DUAL- FUEL demo

Cornelis Bedrijfsauto’s B.V. beschikt nu over de eerste Iveco Daily Dual- Fuel demo auto. Deze Iveco Daily 35S13 2.3 V demo Dual- Fuel auto is nu beschikbaar voor onze klanten om mee te rijden. Het Dual- Fuel systeem spuit aardgas/biogas bij in de dieselmotor waardoor het rendement wordt verhoogt. Naast de brandstof besparing wordt uw Iveco Daily duurzamer en milieuvriendelijker, door 15% minder CO2 uitstoot en 80% minder roetuitstoot zonder verlies van trekkracht en vermogen. Voor het ombouwen van uw Iveco Daily zijn er fiscale regelingen beschikbaar waardoor de investering bijzonder gering is en door de lagere brandstofprijs van CNG snel is terug verdient. Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact zoeken met onze verkoopafdeling. 050-5410544.

Bericht achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top